Wie is Karen Poot

2014-09-23 17.47.06Leuk dat u interesse heeft in mijn blogs, ik wens u veel leesplezier en zie reacties graag tegemoet. Mijn naam is Karen Poot en ik ben in 2012 gestart met Aansluiten Bij Communicatie. Ik woon sinds 2007 samen met Paul in een hele leuke wijk in Almelo en ik ben de “hippe” moeder van een dochter van 22 en een zoon van 19. We genieten van lekker eten en bijzondere Belgische biertjes en laten graag de wind in onze haren wapperen in de cabrio die we hebben.

Daarnaast delen we het huis met drie katten en de tuin met 6 kippen. Binnenkort begint het broedseWP_000275izoen weer en verheugen ons alweer op de kuikentjes. Onze kippen zijn zijdehoenders en zij hebben als grootste talent het omspitten van de tuin. Ook zijn ze erg goed in snoeien tot op 50 centimeter hoogte. Minder goed zijn ze in vliegen en zelfs een drempel nemen gaat niet zonder struikelen.

2014-11-04 20.48.42Onze katten heten Puccini, een grote dikke kater van een jaar of 7, meegekomen na een vakantie in Italië; Henk, onze aanwinst uit het asiel, 2013-12-31 18.41.27een mooie rooie dame van een jaar of drie en Piep uit Purmerend, een inmiddels twee jaar oude ondeugd.

Ik ben naast mijn werk als logopedist en communicatiedeskundige sinds een jaar of twee mantelzorger voor een vriend, die in een sociaal isolement geraakt was als gevolg van de schildersziekte. Samen kijken we hoe hij weer plezier terug krijgt in zijn leven en we zijn inmiddels een eind op streek.

Ik schrijf over dingen die mij aan het denken zetten, dingen die me opvallen, bezighouden en raken van uit het positieve. Daarom deel ik vanaf nu mijn ervaringen met iedereen via blogs. Ik kan gepassioneerd raken over onrechtvaardigheid, de humor inzien van gewone dagelijkse dingen en geïnspireerd raken door mooie, onverwachte gesprekken.

on your mind

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.