Wie is Karen Poot

Leuk dat u interesse heeft in mijn blogs! Mijn naam is Karen Poot en ik ben in 2012 gestart met Aansluiten Bij Communicatie. Ik woon sinds 2007 samen met Paul in een hele leuke wijk in Almelo. Ik ben de “hippe” moeder van een dochter van 25 en een zoon van 22, die allebei zijn uitgevlogen. Vanaf juli 2019 ben ik de “coole” oma van een kleinzoon. In onze vrije tijd laten we graag de wind door onze haren wapperen in de cabrio die we hebben.

In 2016 ben ik samen met anderen een maatschap gestart omdat ik vond en vind dat de hulpverlening stukken persoonlijker en effectiever kan. Nu drie jaar later zien wij als maten dat onze aanpak werkt en krijgen we van tevreden klanten te horen dat wij een groot verschil hebben gemaakt in hun leven. Dat is waar we het voor doen!

Mijn werk is toch wel mijn grootste passie. Ik doe elke dag weer mijn best om het beter te doen, dus lees ik veel, ga ik gesprekken aan met gelijkgestemden en draag ik mijn visie uit waar ik kan. Ik ben van nature opgewekt en optimistisch en ik zie eigenlijk altijd wel de zonnige kant van situaties. In mij zit ook een grote realist en die maakt dat ik me behoorlijk kan opwinden over onrecht. Ik draag op mijn bescheiden manier bij aan een leuke maatschappij waarin plek is voor iedereen.

En als ik thuis ben, geniet ik van kleine dingen. Een mooi boek, een spannende serie of van dansen en zingen in de woonkamer, begeleid door Blof of Rammstein 🙂

Ook kan ik ontzettend lachen om de streken van onze drie katten.
De oudste is Puccini, een grote dikke kater van 11, die is meegekomen na een vakantie in Italië. Hij heeft ons echt uitgekozen en dat laat hij graag merken.


Henk, ook wel Hendrikje, een mooie rooie dame van 8 jaar uit het asiel, dol op aandacht en geobsedeerd door handen. Zij wordt ontzettend blij van knabbelen, likken en bijten in je vingers.

De laatste is een kleine ondeugd uit Purmerend die luistert naar de naam Piep en zij is 7. Ze heeft haar naam te danken aan het feit dat zij niet kan miauwen maar dat weerhoudt haar er niet van om je haarfijn te vertellen wat ze wil.


Ik schrijf over dingen die mij aan het denken zetten, dingen die me opvallen, bezighouden en raken van uit het positieve. Daarom deel ik vanaf nu mijn ervaringen met iedereen via blogs. Ik kan gepassioneerd raken over onrechtvaardigheid, de humor inzien van gewone dagelijkse dingen en geïnspireerd raken door mooie, onverwachte gesprekken. Ook ben ik dol op pakkende teksten die verwoorden hoe ik in de wereld sta.  Ik neem mezelf serieus met een knipoog en heb door schade en schande geleerd dat je een makkelijker leven hebt als je in het hier en nu leeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.