Ik WIL een Tesla roadster voor de deur

Vandaag lees ik dat Hugo de Jonge af wil van ZZP-ers in de zorg en het enige wat ik denk is “Ik wil een Tesla roadster voor de deur”; mijn manier om aan te geven dat we allemaal weleens wat willen. Misschien is het tijd om eens een tijdje niet te willen en gewoon te gaan DOEN.

 

Want WILLEN is niks! Willen is nog geen doen, willen is nog geen gelijk hebben en willen is al helemaal niet de manier waarop politici politiek zouden moeten bedrijven. Als zij namelijk iets willen, zijn zij in de positie om dat te regelen. Wat mij betreft houden alle politici op met dingen te “willen” en gaan ze aan de slag om dingen te regelen.

Ik vraag me trouwens ook af waar dat willen vandaan komt. Is het snel scoren? Zit er een doordacht plan achter? Is het paniek omdat de zorgkosten zo oplopen? Geen idee.

Het enige dat ik wil is dat Hugo de Jonge een keer zijn klep houdt over wat hij wil en aan de slag gaat om de werkelijke problemen in zorg en hulpverlening in kaart te brengen. Oprecht te luisteren naar dié mensen die er werkelijk verstand van hebben. En dat zijn niet mede-politici, zorgeconomen en zorgverzekeraars.

Maar goed, ik kan van alles willen………………………….

Over bijkaren

Initiatiefnemer Aansluiten Bij Communicatie, gepassioneerd voorvechter van (mede)zeggenschap van mensen voor wie praten en luisteren niet vanzelfsprekend is
Dit bericht werd geplaatst in Communicatie en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.