Training ROND

logoronddefinitiefWaarom zou je dat willen?

  • In een ongedwongen sfeer en met respect voor ieders eigenheid en kwaliteiten leer je gesprekken, relaties en interacties positief beïnvloeden.
  • Door veel te oefenen merk je dat ruimte, openheid, nieuwsgierigheid en duidelijkheid er voor zorgen dat je NAAST mensen gaat staan.
  • Werken aan vertrouwen, veiligheid en ontspanning heeft een positief effect op de uitkomst van je behandeling of begeleiding.
  • Je krijgt een reader met daarin verdiepende casuïstiek, praktische handvatten en het leren hanteren van het formulier.
  • Vier avonden verzorgd door twee gepassioneerde hulpverleners die inmiddels ervaren hebben wat het methodisch toepassen van ROND betekent voor klanten.

    Denkertje5

 

 

 

 

 

 
Komend jaar worden er een aantal trainingen gepland op diverse locaties in het land, dus als je nu al nieuwsgierig bent, stuur dan een mail naar ROND@zorgondernemendnetwerk.nl en doe iets positiefs voor jezelf en je klanten!

Over bijkaren

Initiatiefnemer Aansluiten Bij Communicatie, gepassioneerd voorvechter van (mede)zeggenschap van mensen voor wie praten en luisteren niet vanzelfsprekend is
Dit bericht werd geplaatst in Aansluiten Bij Communicatie, Communicatie, gelijkwaardigheid, ROND. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.